Beşiktaş'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı! Kanarya Dzeko'nun ardından bir golcüyü daha bitirdi!

Beşiktaş'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye imza attı! Kanarya Dzeko'nun ardından bir golcüyü daha bitirdi!

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerinin ardından bir transferi daha bitirdi. Kanarya, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna kattı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan, kiralık oyuncular İrfan Can Eğribayat ile Gustavo Henrique'nin ise bonservislerini alan Fenerbahçe, son olarak Arda Güler'i İspanyol dünya devi Real Madrid'e satmıştı. Yeni sezon sezon hazırlıkları kapsamında Rusya'ya giden sarı-lacivertli takım bir transferi daha bitirdi. Kanarya'nın resmi açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor. Sarı-lacivertli takım, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski golcüsünü kadrosuna kattı.

Tecrübeli teknik adam İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rusya'nın St. Petersburg şehrine giden Fenerbahçe, burada 9-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Pari Premier Cup Turnuvası’na katılacak. Gelecek sezon, 2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

KANARYA, BEŞİKTAŞ'IN ESKİ GOLCÜSÜNE İMZAYI ATTIRDI

Spors Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kanarya, geçtiğimiz sezon Ümraniyespor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli golcü Umut Nayır'ı kadrosuna kattı.

Umut Nayır'ın yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sarı-lacivertli takımla 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Umut Nayir: Benim için özel bir sezon oldu - Futbol - Spor Haberleri

Geçen sezonu kiralık olarak Ümraniyespor'da geçiren 30 yaşındaki golcü futbolcu sarı-lacivertli formayı 33 maçta terletirken takımına 18 gol 3 asistlik katkı sundu. Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. Tecrübeli golcü daha önce Beşiktaş formasını terleterek 30 maçta 6 gol 1 asistlik skor katkısı sunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN