SP lideri Karamollaoğlu'ndan ekonomi yönetimine eleştiri: Her şeyi pik yaptırdınız!

SP lideri Karamollaoğlu'ndan ekonomi yönetimine eleştiri: Her şeyi pik yaptırdınız!

Haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, ekonomi yönetimini sert sözlerle eleştirirken, 'Ekonomimiz pik yaptı diyorlar. Doğru, dolar 7.60 ile pik yaptı, euro 9 lira ile pik yaptı, işsizlik, resmi rakamla 4 milyon 166 bin kişi ile pik yaptı, dış borç 431 milyar dolar ile pik yaptı' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macron'la ağır hakaretlerinden sonra görüşmesini de eleştiren Karamollaoğlu 'Dış politika anlık tepkilerden ibaret' yorumunda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat Eğitim Merkezinde haftalık basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karamollaoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Saadet Partisi olarak, siyasi hayatımız boyunca hep çözüm odaklı siyasetten yana olduk ve yapıcı siyaset anlayışını şiar edindik.

Aylardır canlarını ortaya koyarak çalışan sağlık personellerimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu tür olayları engellemek için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması gerekmektedir. Her konuyu sadece muhalefet gündeme getirdi diye elinizin tersiyle itemezsiniz. Böyle hareket ederseniz ülkede istişare kültürünü öldürmüş olursunuz.

Sadece muhalefetin sesini keserek bir yere gidemezsiniz muhalefeti terörist ve hain ilan ederek hiçbir şey elde edemezsiniz.

İktidar, asla ekonomi konuşulsun istemiyor. Artık anlayın şunu algı operasyonları ile bu ülkeyi düzlüğe çıkartamazsınız. Bir hasta, sadece geçici moralle iyileşemez. İktidarda 18 yıl kalan insanlar, nasıl olur da oturup biz nerede hata yaptık diye kendilerini sorgulamazlar, anlamak mümkün değil.

Ekonomimiz pik yaptı diyorlar. Doğru dolar 7.60 ile pik yaptı, euro 9 lira ile pik yaptı, işsizlik, resmi rakamla 4 milyon 166 bin kişi ile pik yaptı, dış borç 431 milyar dolar ile pik yaptı.

Tüm dünya Çin'in Uygur Türklerine yaptığı zulme tepki gösteriyor, bizimkiler sus pus. Kimseden çıt çıkmıyor.

Macron'un hakaretinden sonra nasıl konuştun. Dış politikada böyle şeyler olur! Hayır olmaz. Yunanistan'a bu kadar taviz verdikten sonra bu işin içinden nasıl çıkacaksınız? Pusulayı yitirdiler. Sadece anlık tepkiler gösteriyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN