Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncuları kimler? Sen Kiminle Dans Ediyorsun ne zaman ve nere çekildi?

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncuları kimler? Sen Kiminle Dans Ediyorsun ne zaman ve nere çekildi?

Burak Aksak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Türk yapımı Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncuları arasında Bunnur Kaya, Bora Cengiz, Demet Özdemir ve Nergis Öztürk gibi usta isimler yer alıyor. Peki Sen Kiminle Dans Ediyorsun ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylar…

2017 yapımı Burak Aksak'ın yönetip yazdığı film, aşk, kahkaha, dostluk ve dans gibi bir çok kavramı size yansıtarak sizi hayaller alemine gönderecek. Peki filmin ana karakteri Aysel'in bir dans yarışmasına katılmak istemesi ile ortaya çıkan heyecanlı günleri anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi oyuncuları kimler? Sen Kiminle Dans Ediyorsun ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylar…

KONUSU

Babasını ve annesini kaybetmiş, hiç iyi olmayan, hatta intiharı bile düşünen Aysel'in hayatta ki en büyük heyecanı danstır. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya başlar, ardından büyük para ödüllü bir dans yarışmasına katılmaya karar verir ve o günden sonra hayatından heyecan hiç eksik olmaz.

Küçük insanların büyük hikayeleri anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde anne babasını kaybetmiş depresif hayata yeniden tutunmaya başlayan intiharın eşiğine gelen Aysel'in (Demet Özdemir) bir dans okulunda çalışmaya başladıktan sonra katılmaya karar verdiği dans yarışması ile hayatının nasıl değiştiği anlatılmakta. Kahkaha, dans, hüzün, sevinç, dostul bütün bu duyguları heyecanla izleyebileceğiniz filmin yönetmen koltuğunda ise Burak Aksak oturmakta.

SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrollerini Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Binnur Kaya’nın üstlendiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi çekimleri İstanbul’un Maltepe ilçesinde 2017 senesinde gerçekleştirilmiştir.

OYUNCULARI

Demet Özdemir,
Uraz Kaygılaroğlu,
Binnur Kaya,
Okan Çabalar,
Bora Cengiz,
Nergis Öztürk,
Berat Yenilmez
Meltem Gülen

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN