Zonguldak'ta felaketin büyüklüğü kameralara yansıdı: Sel yolda deprem etkisi yarattı

Ülke genelinde yeniden kendisini gösteren yağışlar vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Zonguldak-Ankara karayolunda çökmeler meydana geldi. Zonguldak yönüne ulaşım, Ankara istikametinden çift yönlü olarak sağlanırken felaketin büyüklüğü kameralara yansıdı. Sel, yolda adeta deprem etkisi yarattı.

Türkiye genelinde başlayan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ev ve iş yeri su altında kalırken vatandaşlar ise zor durum kaldı. Zonguldak'ta yaşanan sel nedeniyle Zonguldak- Ankara karayolunda çökmeler meydana geldi.

Güzergahta Zonguldak yönüne ulaşım, Ankara istikametinden çift yönlü olarak sağlanıyor. Yolun geldiği hal, sel sularının şiddetini de gözler önüne serdi. Sel, yolda adeta deprem etkisi yarattı.

7330958.jpg

UÇAK SEFERLERİ İPTAL OLDU

Zonguldak Çaycuma Havalimanı'na inmek isteyen yolcu uçakları, yoğun yağmur yağışı sebebiyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Saat 15.15'te Zonguldak-Düsseldorf seferini yapacak olan uçak da rötar yaptı. Uçuşun yarına ertelendiği bildirildi.

7330954.jpg7330955.jpg7330956.jpg7330957.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN