Gaziantep'te katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gaziantep'te, freni boşalan kamyonun yoldaki araçlara çarpması sonucunda gerçekleşen trafik kazasında, 6 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı. Yaralılardan dördünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep Nurdağı yolu D-400 karayolu Şatırhöyük kavşağında bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen iki servis aracı ve iki otomobili biçti. İlk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, dördü ağır 16 kişi ise yaralandı.

7866994.jpg

Feci kaza, Gaziantep-Nurdağı karayolu Sakçagözü Mahallesi’nde meydana iddiaya geldi. İddiaya göre, freni boşalan Tahsin E. idaresindeki 27 YC 694 plakalı moloz yüklü kamyon, ışıkta bekleyen 27 MC 1015 plakalı minibüs ile 34 UZ 7893 ve 27 AHU 776 plakalı otomobillere çarptıktan sonra devrildi.

7867637.jpg

2’Sİ ÇOCUK 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazada, transit içerisinde bulunan yabancı uyruklu 5 kişi olay yerinde, 1 kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 2’sinin çocuk olduğu öğrenildi. Feci kazada yaralanan 16 kişi ise kaza ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep’teki hastanelerde tedavi altına alındı.

7867643.jpg

KAZA NEDENİYLE KAPANAN YOL 3 SAAT SONRA TRAFİĞE AÇILDI

Toplam 6 kişinin ölümü, 16 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazanın ardından Gaziantep-Nurdağı karayolunun Nurdağı istikameti tek yönlü olarak trafiğe kapandı. Yaklaşık 3 saat trafiğe kapalı olan yol, kazaya karışan araçların yoldan çekilmesi ve yol temizleme çalışmalarının ardından tekrar trafiğe açıldı.

7867645.jpg

"SESLERİ DUYUNCA DEPREM OLDU ZANNETTİK"

Kaza anlarını anlatan görgü tanığı Kadir Kartal isimli vatandaş, "Galiba tırın freni patlıyor ve sonrasında ışıklarda duran araçlara çarpıyor. Kaza sonrası araçlardan biri bariyerlere savrulurken, diğer 2 araç ise yol kenarına savruldu. Kamyon da direğe çarparak devrildi. Biz zaten sesleri duyunca deprem oldu zannettik. Sonrasında baktığımızda kaza olduğunu gördük" dedi.

7867140.jpg

VALİ ÇEBER, KAZA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI, YARALILARI ZİYARET ETTİ

Feci kazanın ardından açıklama sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, "Nurdağı İlçemizin Sakçagözü Mahallesi’nde D 400 Karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patlayarak 3 araca çarpması sonucu maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti.

17 vatandaşımız yaralandı. Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. Vali Çeber, kazada yaralanan bazı vatandaşları ise tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek ’geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

7866991.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN