Sakarya, Kocaeli, Tekirdağ'dan sonra Düzce'ye sıçradı! Yanında bile geçmeyin: Artık yasak

Sakarya, Kocaeli, Tekirdağ'dan sonra Düzce'ye sıçradı! Yanında bile geçmeyin: Artık yasak

Olumsuz hava şartlarının etkili olduğu Düzce de o yasaklardan payını aldı. Düzce'nin Karadeniz'e kıyısı olan Akçakoca ilçesinde etkili olan olumsuz hava şartları vatandaşın keyfini yarıda böldü. İşte, Düzce'deki son durum...

Düzce'nin Karadeniz'e kıyısı olan ilçesi Akçakoca'da bu günlerde olumsuz hava koşulları etkili. Olumsuz hava koşullarının etkisini artırması yetkilileri harekete geçirirken, beklenen yasağın oraya da sıçramasına neden oldu.

Kaymakamlık tarafından alınan karar doğrultusunda, Akçakoca'da olumsuz hava koşulları nedeni ile denize girmek geçici olarak yasaklandı.

haber-4-ic1.jpg

PLAJLARA KIRMIZI BAYRAK ASILDI

Akçakoca Kaymakamlığı, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Denizlerimizde yoğun dalga ve akıntı sebebiyle tüm plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ediyoruz"

Hoparlörden denize girmenin yasaklandığı uyarıları anons edilirken, plajlara da denize girmenin yasak olduğunu gösteren kırmızı bayraklar asıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN