İstinat duvarı arasına sıkışan kedi iki saatlik çalışmayla kurtarıldı

İstinat duvarı arasına sıkışan kedi iki saatlik çalışmayla kurtarıldı

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde gelen ihbar üzerine istinat duvarı arasına sıkışan kediyi, yaklaşık iki saatlik uğraşın sonunda kurtardı.

Vatandaşlarımızın her alanda güvenli bir hayat geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda can dostları sokak hayvanların da imdadına yetişiyor.
Bahçelievler Mahallesi Sümbül Sokak Numara:10 adresinde istinat duvarı arasına sıkışan kedi, İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini seferber etti.

Gece 11:30 sularında gerçekleştirilen kurtarma çalışmasında ekipler, büyük uğraşın sonunda kediyi, sıkıştığı yerden çıkardı.

Mahalle ve hane sakinleri de ekipman yanı sıra ellerini kullanarak toprak ve taşlar arasına sıkışan kediyi kurtaran İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine, yoğun uğraşı dolayısıyla teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN