Antalya'da eski eş vahşeti! Ekipler saldırganı çelik yelekle korudu... Eski eşini 15, yanındaki erkeği 6 yerinden bıçakladı

Antalya'da eski eş vahşeti! Ekipler saldırganı çelik yelekle korudu... Eski eşini 15, yanındaki erkeği 6 yerinden bıçakladı

Antalya’nın Serik ilçesinde 29 yaşındaki saldırgan erkek Erkan Ozan, eski eşi Pınar G.yi 15 yerinden, kadının yanında gördüğü V. G.'yi 6 yerinden bıçakladı. Polis ekiplerinin saldırganı adliyeye götürürken çelik yelekle koruduğu görüldü.

Kadına şiddetin toplumsal bir sorun haline geldiği Türkiye'de kan donduran yeni bir olay daha yaşandı.

Antalya'da dün saat 21.00 sularında saldırgan erkek Erkan Ozan, yaklaşık 3 yıl önce ayrıldığı Pınar G.'yi başka bir erkekle görünce taraflar arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın ardından Ozan, bıçakla saldırdığı Pınar G.'yi 15, birlikte gördüğü Volkan G.'yi 6 yerinden yaraladı.

Volkan G., Pınar G.'yi kendine ait araca alarak Serik Devlet Hastanesi'ne geldi. Burada ilk müdahalesi yapılan ve sağlık durumu ciddi olan Pınar G., Antalya'ya sevk edildi.

3 YIL ÖNCE AYRILDIĞI ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI

Polisin gözaltına aldığı Erkan Ozan ilk ifadesinde, Pınar G. ile 3 yıl önce ayrıldıklarını, yeniden barışmak ve evlenmek için zaman zaman görüşmek istediğini, eski eşini başka bir erkekle görünce de ne yaptığını bilmediğini ve bıçakladığını söyledi.

yeni-proje-4-001.jpg

SALDIRGANA ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ

Erkan Ozan, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Erkan Ozan adliyeye getirilişi sırasında Polis Çevik Kuvvet ekipleri, geniş güvenlik önlemi aldı. Saldırgan erkeğin çelik yelek giydiği görüntülendi. Şüphelinin adliyedeki işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN