POMEM 26. dönem mülakat sonuçları sorgula | 2020 POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?

POMEM 26. dönem mülakat sonuçları sorgula | 2020 POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?

7 bin öğrencinin alınacağı POMEM 26. dönem mülakat sonuçları sınava katılan öğrenciler tarafından heyecanla bekleniyor. Peki, Emniyet Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 2020 POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? Ayrıntılar karar.com’da…

Lisans ve önlisans mezunu adayların başvurduğu POMEM 26. Dönem mülakatları geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı. Sonuçlar heyecanla beklenirken, konuya dair en yeni açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Peki, 2020 POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Bakan Soylu’nun açıklaması ve diğer detaylar…

26. dönem POMEM sınavları ile lisans mezunu 5 bin 40 erkek ve 560 kadın öğrenci alınacakken, önlisans mezunu bin 240 erkek 140 da kadın öğrenci olmak üzere toplamda 7 bin öğrenci alınacağı duyurulmuştu. Yapılan ilanın ardından binlerce aday önbaşvuru ve sınavların ardından mülakatlara katıldılar. POMEM 26. dönem mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürerken sevindirici haber İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi…

POMEM 26. DÖNEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) sınav sonuçlarının 10-15 gün içerisinde açıklanacağını söyledi.
AA muhabirine 26. Dönem POMEM 7 bin kadın ve erkek polis alımı mülakat sonuçlarına dair açıklama yapan Bakan Soylu, sınavların açıklamasının çok uzun sürdüğü için adaylardan kendisini bağışlamalarını istedi ve yaklaşık 200 bin adayın katıldığı yazılı, sözlü ve fiziksel yeterlilik sınavlarının değerlendirilmesinin kolay olmadığını belirtti.
Mülakatların, Elazığ ve Van depremlerinden önce bittiğini düşündüğünü ileten Bakan Soylu, mülakatlar eğer bitmişse, şu anda sınav sonuçlarının açıklanması hazırlığının yapıldığını belirtti.
Bununla birlikte, POMEM 26. Dönem mülakat sonuçları ile ilgili net bir tarih verilmedi. Konuya dair bir açıklama yapıldığında haberimizde bulabilirsiniz.

SONUÇLAR NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

2020 POMEM sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi olan www.egm.gov.tr ve Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesi olan //www.pa.edu.tr adreslerinden T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifresi ile giriş yaparak öğrenebilecek. Sınav sonuçları dijital ortamdan bildirilirken, yazılı olarak iletilmeyecek.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN