Patenli gençlerden ölüme davetiye!

Patenli gençlerden ölüme davetiye!

Erzurum kent merkezinde, bir kamyonun arkasına takılan 3 gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Atatürk Üniversitesi kampüsü önünde paten yapan gençler, rampayı çıkmakta zorlanınca kavşaktaki kırmızı ışıkta bekleyen kamyonun arkasından tutundu. Yeşil ışık yanıp aracın hareket etmesi ile birlikte hızla giden gençler, görenlerin yüreklerini ağızlara getirdi.

Hem trafiği hem de kendi canlarını tehlikeye atan gençleri cep telefonu ile görüntüleyen vatandaşın, "Tehlikeli değil mi?" Sorusuna gülümseyerek, başlarını sağa sola çevirip "Hayır" diyen gençler, yolculuk anında elleri ile 'heavy metal' işaretleri yaparak poz verdi.

Pandemiden dolayı yüzlerine taktıkları maske ile de kendilerini kamufle eden gençler, arkasından tutundukları kamyonun Palandöken kavşağındaki ışıkta durması ile birlikte yaya yoluna girerek gözden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN