Oppo A72 ne kadar? İşte Oppo A72 özellikleri…

Oppo A72 ne kadar? İşte Oppo A72 özellikleri…

Son yılların en iyi yükselişlerinden birini yakalayan Oppo'nun taliplisi çok fazla. Performans ve fiyat ürünü olması beklenen Oppo A72 modelinin bütçe dostu olmasının yanı sıra kasası ve ana sensörü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Oppo A72 ne kadar? İşte A72’in özellikleri…

Yeni performans ve fiyat ürünü olarak piyasaya sürülen telefon delik tasarımlı 16 MP'lık ön kamerası ile alıcılarını heyecanlandırıyor. Peki Oppo A72 ne kadar? Oppo A72 özellikleri nelerdir? Tüm bilgiler haberimizde…

FİYATI NE KADAR?

Oppo A72'nin Avrupa pazarına 250 euro türk parası ile vergisiz 1893 TL'den alıcıya sunulması bekleniyor. Bunun yanı sıra Türkiye'de de resmi olarak faaliyete geçtiğinden dolayı bu modelin ülkemizde de alıcılar ile buluşması bekleniyor. Ancak cihazın fiyatının ülkemizde daha yüksek olacağı vergilerden dolayı şimdiden belli.

ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Oppo a72 serisine özel Snapdragon 665 yonga seti akıllı telefon ile birlikte geliyor ve özellikle ön kamerası oldukça dikkat çekiyor.

Bütçe dostu olmasının yanı sıra Oppo a72 48 MP'lik ana sensöre sahip dörtlü kamera sistemi ile donatılmış durumda.

6.5 inçlik ekranı, full hd+ çözünürlüğü ile dikkat çeken telefon 16 MP'lik bir ön kameraya sahip.

Arka kısımda ise uygun fiyatlı bir cihaz olmasına rağmen dörtlü arka kamera sistemini apaçık görmekteyiz. Bu dörtlü kamera sistemi sırası ile 48 MP'lik ana kamera, 2 MP'lik makro lens, 2 MP'lik derinlik sensörü ve 8 MP'lik ultra açılı geniş lense sahip.

Güvenlik açısından oldukça önemli olan parmak izi sensörü ise power tuşunun hemen üzerine monte edilmiş.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

3,5 mm jak girişinin yanı sıra Oppo A72, yazılım konusunda Android 10 tabanlı ColorS 7.1 ile sahipleriyle buluşuyor.

Donanım kısmına gelecek olursak telefon yukarıda da anlattığımız gibi gücünü Snapdragon 665'ten alıyor ve yonga setine dahil olarak diğer donanımları ise 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolamanın yer aldığı bildiriliyor.

18 W hızlı şarj özelliği ve 5.000 mAh'lik bataryası ise oldukça beğeniliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN