Netflix: Türkiye'deki üyelerimize bağlıyız

Netflix: Türkiye'deki üyelerimize bağlıyız

Netflix'in Türkiye'den ayrılacağı iddiaları üzerine kurumdan yapılan açıklamada, "Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz" denildi.

Online film platfformu Netflix'in Türkiye'den çekileceği iddialarına ilişkin Netflix Sözcüsü, "Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz" açıklamasını yaptı.

Açıklamada, “Netflix olarak Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz. Şu anda yapım aşamasında olan ve yakında çekimlerine başlanacak projelerimiz için çok heyecanlıyız ve bu hikayeleri dünyanın her köşesindeki üyelerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.” denildi.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, dün gündeme gelen Netflix'in Türkiye'den ayrılacağı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Mahir Ünal, açıklamada Netflix'in bu konuyla ilgili resmi bir temasta bulunmadığını söyleyerek,"Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler?" ifadelerini kullandı.

NETFLIX'İN HANGİ TÜRK DİZİSİ İPTAL EDİLDİ?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN