Motorine yine indirim geliyor

Motorine yine indirim geliyor

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 17 kuruş daha indirim gelmesi bekleniyor. Motorine geçtiğimiz pazartesi 21 kuruş indirim gelmişti.

Brent petrolde yaşanan düşüşün ardından, sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 17 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

PETROLÜN VARİL FİYATI AYLAR SONRA 40 DOLARIN ALTINDA

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde önemli rol oynayan brent petrolün fiyatı düşüşe geçti. Petrol vadeli kontratları önceki işlem günündeki sert düşüşlerin ardından birçok ülkede corona virüsü vakalarının yeniden artmasıyla bugün de geriledi.

Brent petrol hazirandan bu yana ilk kez varil başına 40 doların altına düştü. Brent ham petrolünün en yakın vadeli varil fiyatı dün %5’ten fazla geriledikten sonra bugün %0.4 düşüşle 39.62 dolarda işlem görüyor.

ABD hafif ham petrolü dün yaklaşık %8 geriledikten sonra bugün %0.7 düşüşle 36.52 dolarda bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN