Meteorolojiden Antalya, Denizli ve Burdur için sağanak uyarısı

Meteorolojiden Antalya, Denizli ve Burdur için sağanak uyarısı

Meteorolojiden alınan son tahminlere göre, Antalya'nın batısının iç kesimleri, Denizli'nin güneyi ve Burdur'un batısında gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Meteoroloji, Antalya'nın batısının iç kesimleri, Denizli'nin güneyi ve Burdur'un batısı için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan uyarıda; "Bugün akşam saatlerine kadar Antalya'nın batısının iç kesimleri (Korkuteli, Elmalı), Denizli'nin güneyi ile Burdur'un batı ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN