Taylor Swift çifte albüm yayınladı! Sosyal medya eski sevgililerine göndermelerini konuşuyor

Taylor Swift çifte albüm yayınladı! Sosyal medya eski sevgililerine göndermelerini konuşuyor

Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı Taylor Swift, duyurduğu üzere "The Tortured Poets Department" albümünü bugün sevenleriyle buluşturdu. Ancak Swift, "The Tortured Poets Department: The Anthology" adıyla çift albüm yayınlayarak, tam 31 yeni şarkı paylaştı. Şarkıcı, merakla beklenen yeni albümünde eski sevgilileri Joe Alwyn ve Matty Healy ile olan ilişkilerine göndermeler yapıyor.

Albüm ve konser turu başarısıyla geçtiğimiz yıla damgasını vuran ve Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçilen ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, bugün çifte albüm yayınlayarak hayranlarını şoke etti.

14 Grammy ödüllü şarkıcı, son Grammy Ödül Töreni'nde "Midnights" albümüyle "Yılın En İyi Pop Albümü" ödülünü alırken, yeni albümünün 19 Nisan'da geleceğini duyurmuştu. Swift, "The Tortured Poets Department" adındaki 16 şarkılık albümünü bugün Türkiye saatiyle 07.00'de yayınladı.

Albümün ilk teklisinin Post Malone ile düet şarkısı "Fortnight" olduğunu açıklayan şarkıcı, saat 09.00'da ise "The Tortured Poets Department: The Anthology" adıyla 15 şarkının daha eklendiği geniş versiyonu yayınladı. Swift, bu hamlesiyle bugün hayranlarına 31 yeni şarkı sunmuş oldu.

ALBÜM İKİ ESKİ SEVGİLİYE

Albüm yayınlandığı andan itibaren tüm müzik platformlarında zirveyi görürken, sosyal medya gündeminin de tepesine yerleşti. Hayranları, şarkılarla ilgili yorumlarını paylaşıp teoriler üretmeye başladı.

Albümün genel olarak, Swift'in 2023'te 6 yıllık ilişkisinin sona erdiği İngiliz oyuncu Joe Alwyn ve aynı yıl içinde kısa süre birlikte olduğu İngiliz müzisyen Matty Healy hakkında olduğu konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN