Koronavirüse yenik düşen AK Partili Hikmet Vural kimdir? Hikmet Vural kaç yaşındaydı?

Koronavirüse yenik düşen AK Partili Hikmet Vural kimdir? Hikmet Vural kaç yaşındaydı?

2020 yılının başında ortayaçıka ve yüz binlerce insanın ölümün neden olan corona virüsü (koronavirüs) salgın hastalığı, ülkemizde de birçok siyasetçiye bulaştı. Bülent Arınç, Binali Yıldırım, Ali Babacan gibi deneyimli siyasetçiler tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşurken, bazı siyasetçiler de hastalığa yenik düştü. AK Partili Hikmet Vural'ın covid-19 hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi. İşte, 'Hikmet Vural biyografisi'...

'Hikmet Vural kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Hikmet Vural koronavirüsten mi öldü?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Corona virüsü (koronavirüs) salgın hastalığı vakalarında yaşanan artış, uzmanları endişelendiriyor. Ölüm ve vaka sayılarının, mart-nisan aylarında seviyelere ulaştığı gözlemlenirken, AK Partili Hikmet Vural'ın covid-19 hastalığı nedeniyle vefat ettiği açıklandı. İşte, 'Hikmet Vural'ın hayatı'...

AK PARTİLİ HİKMET VURAL'IN ÖLÜM NEDENİ KORONAVİRÜS

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde önceki dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan AK Partili Hikmet Vural, corona virüsü (koronavirüs) hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Vural'ın vefat haberini belediyenin sosyal medya hesabından yayınladığı 'Vefat ve Başsağlığı' mesajıyla duyurdu.

Ekinci mesajında, "Belediyemiz eski Başkan Yardımcısı Hikmet Vural'ın Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Covid-19 tedavisi gördüğü sırada vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan Rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

HİKMET VURAL KİMDİR?

2014 yerel seçimlerinde Sorgun Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır. Ayrıca AK Parti'nin ilçe başkanlığında çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Hikmet Vural, belediyedki görevinin 2018'de sona ermesinin ardından Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanlığı yapmıştır.

21 Eylül 2020 Pazartesi günü koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle, bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN