Koronavirüs tedavisi biten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt görevine başladı

Koronavirüs tedavisi biten Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt görevine başladı

İstanbul'da Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Koronavirüs tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından bugün görevine döndü.

5 Eylül'de yaptırdığı Koronavirüs testi pozitif çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, tedavi ve izolasyon sürecini evde geçirmişti. Bozkurt'un, 14 günlük tedavinin ardından yaptırdığı test sonucu negatif çıktı. Başkan Bozkurt, tedavi sürecinin ardından bugün Esenyurt Belediyesi'ne gelerek görevine başladı. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle toplantı yapan Bozkurt, “Bu ülkenin bize ihtiyacı var. Biraz daha çalışmaya biraz daha birlik, beraberliğe, biraz daha bir şeyler yaratmaya ihtiyacı var. O yüzden de çalışmak lazım. O yüzden de dikkatli olmak lazım” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN