Koç Üniversitesi Hastanesi'nden otizmli çocuklar için ‘garklı olanı sev’ kampanyası

"2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü"nde dünya çapında eşzamanlı düzenlenen "Otizme Mavi Işık Yak" kampanyası yapılırken, Koç Üniversitesi Hastenesi de farkındalık yaratmak için fotoğraf etiketleme kampanyası başlattı. Etiketlenen fotoğraflar otizmfavorinesne hesabında sergilenecek.

Koç Üniversitesi Hastenesi'nin resmi istagram hesabından yapılan açıklama şu şekilde;

"Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde farkındalık yaratmak adına en sevdiğiniz nesneyi #evdekifavorinesnem etiketi ile @kocuniversitesihastanesi hesabını etiketleyerek paylaşın. Evde olduğumuz şu günlerde Otizmli bireyler ve ailelerine desteği hep birlikte büyütelim ve Otizm için farkındalık yaratalım. Bu farkındalığı paylaşımlarınıza arkadaşlarınızı da etiketleyerek daha da büyütebilirsiniz. Tüm fotoğraflar @otizmfavorinesne hesabında sergilenecektir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir