Kızım Gibi Kokuyorsun filmi ne zaman ve nerede çekildi? Kızım Gibi Kokuyorsun filmi oyuncuları kimler?

Kızım Gibi Kokuyorsun filmi ne zaman ve nerede çekildi? Kızım Gibi Kokuyorsun filmi oyuncuları kimler?

Türkiye, ABD ve Fransa ortak yapımı olan ‘Kızım Gibi Kokuyorsun’ filmi geçmişlerinde kayıplar yaşayan Beatrice, Hevi ve İbrahim'in Samandağ'da bulunan bir motelde tanışmaları sonrası yaşananları konu ediniyor. Peki Kızım Gibi Kokuyorsun filmi ne zaman ve nerede çekildi? Tüm bilgiler haberimizde…

Başrollerinde Ronald L. Carr, Çağlar Ertuğrul ve Esin Civangil gibi isimlerin yer aldığı ‘Kızım Gibi Kokuyorsun’ filmi, Los Angeles’da ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ ödülünün sahibi oldu. Bu gelişmenin ardından da, ‘Kızım Gibi Kokuyorsun filmi ne zaman ve nerede çekildi? Kızım Gibi Kokuyorsun filmi oyuncuları kimler?’ soruları, sosyal medyada gündem oldu.

ABD’DEN EN İYİ FİLM ÖDÜLÜ

KARAR’dan Saliha Sultan’ın haberine göre; Olgun Özdemir’in yönettiği ‘Kızım Gibi Kokuyorsun’filmi, 21-30 Ağustos’ta Los Angeles’da gerçekleşen Method Uluslararası Film Festivali'nde ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ ödülüne layık görüldü.

KIZIM GİBİ KOKUYORSUN OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmen koltuğunda Olgun Özdemir’in oturduğu, başrollerinde yönetmen Özdemir’in yanı sıra Ronald L. Carr, Çağlar Ertuğrul, Esin Civangil gibi oyuncuların rol aldığı ‘Kızım Gibi Kokuyorsun’ filmi 21-30 Ağustos'ta Los Angeles'da Kuzey Amerika prömiyerini gerçekleştirdiği ‘Method Uluslararası Film Festivali’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ ödülünü aldı. Stella Adler Akademisi ve Variety dergisinin destekleriyle bu yıl 14’üncüsü gerçekleşen festivalin jürisinden ve Amerikalı film eleştirmenlerinden olumlu yorumlar alan film, Meksikalı yönetmen İnnaritu'nun Babel'ine benzetilerek, maliyeti daha düşük olarak gerçekleştirilen yapım Babel'in Türk kuzeni olarak nitelendirildi. Sinemaseverler, filmde yer alan erkek oyuncu Çağlar Ertuğrul'u Jake Gyllenhaal'a ikiz derecesinde benzeterek şaşkınlıklarını belirtti.

Kovid-19 nedeniyle Los Angeles'a gidemeyen film ekibinin ödülü, temsilen Los Angeles'da yaşayan yazar Melodi Baç'a verildi. Film, Türkiye’de Kovid-19 sebebiyle kapanan sinemaların yeni normalleşme süreciyle kısmen açılmasıyla, açılışının ilk haftasında tek yerli yapım olarak vizyona girmişti.

KONUSU

Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü destekli, Türkiye, ABD ve Fransa ortak yapımı olan dram türündeki film; geçmişlerinde kayıplar yaşayan Beatrice, Hevi ve İbrahim'in Samandağ'da bulunan bir motelde tanışmaları sonrası yaşananları konu ediniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN