Simidin 25 kuruş olduğunu duyan çocukların tepkisi kahkaha attırdı! Annesinin kaydettiği o anlar viral oldu

Yıllar önce simit ve açmanın fiyatının 25 kuruş olduğunu duyan çocukların verdiği tepki sosyal medyada en çok izlenen videolardan biri oldu. İşte o anlar...

Yüksek enflasyon ve ekonomik darboğaz nedeniyle gıda fiyatları her geçen artıyor. Çocukları atıştırmalık yiyecekler yerken video kaydeden bir anne, çocuklarına simit ve açmanın eski fiyatlarını söyleyince çocukların tepkisi dikkat çekti.

eskiden-simidin-25-kurus-oldugunu-duyan-cocuklarin-komik-tepkisi-1.jpg

ÇOCUKLARIN 25 KURUŞLUK SİMİT TEPKİSİ GÜLDÜRDÜ

Eskiden simit ve açmanın sadece 25 kuruş olduğunu öğrenen çocuklar, kulaklarına inanamadı. Geçmişte gıda ürünlerinin çok daha ucuz olduğunu keşfeden çocuklar, bu fiyatları duyunca büyük bir şaşkınlık yaşadı.

eskiden-simidin-25-kurus-oldugunu-duyan-cocuklarin-komik-tepkisi-2.jpg

SİMİDİN FİYATI ESKİDEN NE KADARDI?

HalkTV'de yer alan habere göre, annelerinin simit ve açma fiyatlarının 25 kuruş olduğunu söylemesiyle hayatlarının şokunu yaşayan çocuklar fiyatlara önce inanamadı. Sonra şaşkınlıklarını gizlemeyen çocukların tepkisi sosyal medyada viral oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir