Holiganlar takım otobüsüne bomba attı: Görüntüler dehşet verici! Kulüp, maçlara çıkmama kararı aldı

Oynanan futbol maçının ardından konuk ekibin takım otobüsü bombalı saldırıya uğradı. Yaşanan olayda can kaybı yaşanmazken, 6 futbolcunun yaralandığı bildirildi. İşte detaylar...

Brezilya'da Copa Do Nordeste'de Sport Recife ile Fortaleza karşılaştı. Berabere biten mücadelenin ardından yaşanan bombalı saldırı maçın önüne geçti.

Maçın ardından konuk ekibinin takım otobüsüne Sport Recife taraftarları saldırdı.

futbol-takimi-otobusune-bombali-saldiri-1.jpg

BOMBALI SALDIRIDA 6 FUTBOLCU YARALANDI

Taraftarların saldırısında Fortaleza'nın 6 futbolcusu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 6 oyuncunun da hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi.

NTV Spor'da yer alan habere göre, saldırıda taraftarların takım otobüsüne taş ve bomba attığı belirtildi. Saldırının, Atacadao dos Presentes yakınındaki Curado mahallesi civarında gerçekleştiği öğrenildi.

futbol-takimi-otobusune-bombali-saldiri-3.jpg

SAHAYA ÇIKAMAYACAKLAR

Fortaleza Başkanı Marcelo Paz saldırının ardından yaptığı açıklamada, olayın suçlularının yakalanmasına kadar maçlara çıkmayacaklarını belirtti.

"Bu bir cinayet girişimiydi" diyen başkan, oyuncularından Gonzalo Escobar'ın 13 tane dikişi olduğunu söyledi.

futbol-takimi-otobusune-bombali-saldiri-4.jpg

FEDERASYONDAN AÇIKLAMA GELDİ

Brezilya Futbol Federasyonu'ndan olayla ilgili açıklama geldi. Saldırının kınandığı açıklamada federasyon başkanı Ednaldo Rodrigues, "Mağdur olan tüm futbolculara, profesyonellere ve Fortaleza kulübüne geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Federasyon olarak her türlü şiddet eyleminin Brezilya futbolundan silinmesi için mücadelemiz amansızca devam edecek" ifadelerini kullandı.

Federasyondan yapılan açıklamanın devamında olayla ilgili yetkili birimlerle tam iletişim halinde olunduğu ve faillerin bulunup en ağır şekilde cezalandırılacağına olan inancın tam olduğu belirtildi.

futbol-takimi-otobusune-bombali-saldiri-5.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir