Hindistan'da toprak kayması faciaya neden oluyordu: Kepçe şoförü son anda kurtuldu

Hindistan'da dağ yolunda yürütülen onarım çalışmasında toprak kayması yaşandı. Çalışma esnasında dev bir kaya kepçenin üzerine düştü. İşçilerin kayalardan kaçış anı kameraya yansıdı.

Hindistan'ın Himaçal Pradeş eyaletinde bir dağ yolunda yapılan yol onarım çalışması sırasında yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Eyalette yaşanan şiddetli yağışlar sonrası toprak kaymaları yaşanırken, o sırada dağ yolunda onarım çalışması yapan işçiler facianın eşiğinden döndüler. Çalışma sırasında kopan dev bir kaya hızla aşağı doğru kayarak geldi ve kepçenin üzerine düştü. O sırada kepçe içinde bulunan, operatör kendini dışarı attı. Kaya parçasının üzerine düşmesinden son anda kurtaran kepçe operatörü hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan meteoroloji yetkilileri, bölgede etkili olan muson yağışlarının birkaç gün daha süreceğini duyurarak bölge halkına dikkatli olmaları uyarısı yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir