İstanbul'daki finalde kullanılacak top belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi, 29 Mayıs 2021'de oynanacak final karşılaşmasında kullanılacak topu tanıttı. Sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, 2002 yılından bu yana kullanılan toplar da yer aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi, resmi sosyal medya hesaplarından 2021 yılında İstanbul'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final müsabakasında kullanılacak topu tanıttı. 2002 yılından bu yana finallerde kullanılan topların da yer aldığı videoda, sosyal medya kullanıcılarının favorisinin hangisi olduğu soruldu. Dünyanın dört bir yanından gelen etkileşimlerde en çok beğeni toplayan top, 2014-2015 sezonunda Barcelona ile Juventus arasında Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan finalde kullanılan top oldu. 

Tüm isimleriyle beraber toplamda 66. kez sahibiyle buluşacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, 2020-2021 sezonunda İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndan sahibinin müzesine gidecek. Finalin 29 Mayıs 2021'de oynanacak olması ise İstanbul'un fethi ile aynı güne denk gelmesi sebebiyle ayrı bir öneme sahip. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir