İstanbul'da bu hafta hava nasıl olacak? Perşembeye kadar şemsiyeleri hazır tutun! İşte İstanbul için 5 günlük hava durumu raporu

İstanbul'da bu hafta hava nasıl olacak? Perşembeye kadar şemsiyeleri hazır tutun! İşte İstanbul için 5 günlük hava durumu raporu

İstanbul'da bu hafta yağmur var mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? sorularının yanıtlarını sayfamızda aktardık. Hafta sonunu açık fakat serin bir havayla geçiren İstanbul'da hafta içi günlerinin hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre, pazar günü Karadeniz Bölgesi ile Marmara, pazartesi ile çarşamba günlerinde ise tüm yurtta sağanak yağış bekleniyor. Detaylar haberimizde...

'İstanbul'da bu hafta hava nasıl olacak?', 'İstanbul'da yarın hava nasıl olacak?', 'İstanbul'da hava ne zaman ısınacak?' sorularının yanıtları sosyal medyada araştırılıyor. 16 milyon nüfuslu 'megakent'te Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre, İstanbul'da perşembe gününe sağanak yağış bekleniyor. İşte İstanbul için günlük ve haftalık haritalı hava durumu tahmini...

HAVALAR NEDEN SOĞUMASINA NEDEN OLAN GÜNEŞ KİLİTLENMESİ (SUN LOCKDOWN) NEDİR?

İSTANBUL'DA BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da pazartesi-çarşamba günleri arasında görülecek yağmurların perşembe günü etkisini kaybetmesinin beklendiğini bildirdi.

İstanbul'da havanın 31 Mayıs 2020 Pazar günü, en düşük sıcaklığın 15 derece, en yüksek sıcaklığın 23 derece olması beklenirken yağış ihtimali bulunmuyor fakat hava bulutlu.

1 Haziran 2020 Pazartesi günü, en düşük sıcaklığın 15 derece, en yüksek sıcaklığın 21 derece olacağı belirtilirken, gök gürültülü sağnak yağış bekleniyor.

2 Haziran 2020 Salı günü, en düşük sıcaklığın 14 derece, en yüksek sıcaklığın 21 derece olması öngörülürken gök gürültülü sağanak yağışın devam edeceği tahmin ediliyor.

3 Haziran 2020 Çarşamba günü, en düşük sıcaklığın 14 derece, en yüksek sıcaklığın 18 derece olması beklenirken sağanak yağışın etkisini etkisini azaltsa da kendini hissettirmesi öngörülüyor.

3 Haziran 2020 Perşembe günü, en düşük sıcaklığın 13 derece, en yüksek sıcaklığın 21 derece olacağu tahmin edilirken havanın parçalı bulutlu ve güneşli olması bekleniyor.

İstanbul önümüzdeki 5 gün boyunca rüzgarın güneybatı yönlerden eseceği ve hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL YARIN HAVA KAÇ DERECE OLACAK?

İstanbul'da 31 Mayıs 2020 Pazar günü en yüksek sıcaklık 23 derece olarak gerçekleşirken, en düşük sıcaklık ise 15 derece dolaylarında olacak.

BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkisi, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Kütahya, Konya ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların, iç ve batı kesimlerde 1 ile 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin biraz altında, doğu kesimlerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgar bekleniyor.

31 MAYIS 2020 PAZAR GÜNÜ

1 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNÜ

2 HAZİRAN 2020 SALI GÜNÜ

3 HAZİRAN 2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ

4 HAZİRAN 2020 PERŞEMBE GÜNÜ

TÜRKİYE'DE BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK? ÇARŞAMBAYA DİKKAT!

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTİYOR?

HAFTA SONU FIRINLARIN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK?

HAFTA SONU KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

30-31 MAYIS 2020'DE ECZANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

TÜRKİYE'NİN GÜN GÜN NORMALLEŞME TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

SEYAHAT İZİN BELGESİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN