İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yılki onur yazarı Nazlı Eray oldu

İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yılki onur yazarı Nazlı Eray oldu

39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yılki onur yazarı Nazlı Eray oldu. Teması 'Kitabın Büyülü Dünyası' olarak belirlenen fuarda, fantastik edebiyattan bilim kurguya edebiyatın büyülü gerçekçilik akımına odaklanarak özel etkinlikler düzenlenecek.

Tüm Fuarcılık Yapım AŞ (TÜYAP) tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle hazırlanan 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın teması 'Kitabın Büyülü Dünyası'oldu. belirlendi.

Fuarda, TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu kararıyla onur yazarı seçilen Nazlı Eray'ın yaşamı ve eserleri üzerine, kendisinin de katılımıyla çeşitli panel ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

31 EKİM'DE BAŞLAYACAK

Fuarda, fantastik edebiyattan bilim kurguya edebiyatın büyülü gerçekçilik akımına odaklanarak özel etkinlikler düzenlenecek.

Yurt içi ile yurt dışından yüzlerce yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımının beklendiği fuar, 31 Ekim-8 Kasım'da okuyucuyla buluşacak.

9 GÜN SÜRECEK

Fuar kapsamında 9 gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleri yapılacak, birçok yazar imza günlerinde okurlarıyla bir araya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN