Instagram DM ile Facebook Messenger birleşti mi? Instagram'dan sürpriz yeni mesajlaşma yöntemi!

Instagram DM ile Facebook Messenger birleşti mi? Instagram'dan sürpriz yeni mesajlaşma yöntemi!

Sosyal medya en çok tercih edilen paylaşım sitelerinden biri olan Instagram, yeni güncellemenin ardından Facebook Messenger ile entegre hale geldi. 'Instagram'ın yeni özelliği' sayesinde Facebook Messenger uygulaması üzerinden Instagram hesabındaki direkt mesaj (DM) gönderilebilecek ve alınabilecek. İşte, Facebook Messenger ile Instagram DM göndermenin detayları...

'Instagram DM ile Facebook Messenger birleşti mi?', 'Facebook Messenger'dan Instagram DM nasıl gönderilir?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. En popüler sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan sürpriz bir yenilik geldi. Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'dan artık Instagram direkt mesaj da (DM) gönderilebilecek. Bilindiği üzere Facebook, Instagram ve Whatsapp, Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu şirkete ait. Facecook Messenger ile Instagram DM'in birleştirilmesine Whatsapp'ın da entegre edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

INSTAGRAM DM İLE FACEBOOK MESSENGER BİRLEŞTİ Mİ?

Instagram'a gelen güncellemeyle Facebook Messenger, Instagram ile bütünleşti. Yayılanan son güncellemenin ardından uygulamayı açan kullanıcıların karşısına, 'Instagram'da mesajlaşmanın artık yeni bir yolu olduğu' ifade edilen bildiri çıktı. Facebook Messenger ile Instagram DM'i (Direkt Mesaj) birleştirecek güncellemeyi telefona kurmaksa şu an için kullanıcıların seçimine bırakıldı.

Uygulama, Amerika Birleşik Devletleri'nde sınırlı sayıdaki kullanıcıyla hayata geçirildi. Hem iOS hem Android kullanıcılarının gördüğü bu yenilik, Facebook'un mesajlaşma sistemine de bazı yenilikler getirdi. Aynı bildiride yer alan bilgilere göre kullanıcılar, sohbetlerini daha renkli hale getirebilecek, daha fazla emojiye sahip olacak, mesajlara kaydırarak cevap verebilecek ve Facebook kullanan arkadaşlarıyla konuşabilecek.

FACEBOOK MESSENGER'DAN INSTAGRAM DM NASIL GÖNDERİLİR?

Uygulamanın güncellenmesine izin verildiğinde, Instagram'ın sağ üst köşesinde bulunan DM simgesi yerini Facebook Messenger'ın logosuna bırakıyor. Fakat Instagram kullanıcılarının, Facebook kullanan arkadaşlarıyla konuşabilecek olsalar da şu an için doğrudan Facebook kullanıcılarına mesaj atamadıklarını belirtelim.

Güncel teknoloji haberlerini KARAR TEKNOLOJİ'den takip edebilirsiniz.

INSTAGRAM iPHONE İNDİR

INSTAGRAM ANDROID İNDİR

FACEBOOK MESSENGER iPHONE İNDİR

FACEBOOK MESSENGER ANDROID İNDİR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN