Seda Sayan'a CİMER şoku! Türk aile yapısını bozuyor diyerek şikayet edildi: "Yargılansın"

Seda Sayan'a CİMER şoku! Türk aile yapısını bozuyor diyerek şikayet edildi: "Yargılansın"

Ünlü şarkıcı ve sunu Seda Sayan bu kez estetikleriyle değil, programıyla gündeme geldi! Sabahın Sultanı Seda Sayan programı yüzünden şikayet edildi. Seda Sayan'a CİMER şoku! “Türk aile yapısını bozuyor” deyip dayanamadılar, şikayet ettiler...

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, Star TV'de yayınlanan programı nedeniyle CİMER'e şikayet edildi. Şikayetin gerekçesi ise 'Türk aile yapısını bozmak' olarak gösterildi.

SEDA SAYAN CİMER'E ŞİKAYET EDİLDİ

Seda Sayan, gençleşmek adına yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık gündeme geliyor. En son olarak yüzüne sünnet derisinden elde edilen bir sıvı enjekte ettiren Sayan, estetik müdahaleleriyle gündem olmuştu. Ancak bu kez gündeme geliş nedeni Star TV'de yayınlanan programı oldu.

Hafta içi her gün ekrana gelen programı bir vatandaş CİMER'e şikayet etti. Şikayetin gerekçesi ise, "Evlilik programları kaldırıldığı halde bu yayında evlilik programı yapılmakta. Seda Sayan isimli şahsın yıllardır Türk aile yapısını bozmak, Türk milletini uyutmak için giriştiği tutum ve davranışların son noktası bu olmuştur." şeklinde ifade edildi.

cimer 1

cimer 2

cimer 3

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN