Şanı şöhreti bırakıp köye yerleşti! En çok kazanan ünlüler arasındaydı: Artık eşinin memleketinde zeytin satacak

Şanı şöhreti bırakıp köye yerleşti! En çok kazanan ünlüler arasındaydı: Artık eşinin memleketinde zeytin satacak

90’lı yılların ortalarından itibaren podyumlarda fırtınalar estiren, reklam yüzü ve sinema oyunculuğu da yapan ünlü isim evlendikten sonra şanı şöhreti bırakıp köye yerleşti. Artık eşinin memleketinde yaşayan ünlü ismin sade ve doğal hayatı dikkat çekti…

2014 yılında Instagram’dan tanıştığı ünlü İtalyan model Jeremy Parisi ile hayatını birleştiren Kelly Brook, artık eşinin memleketinde yaşamaya hazırlanıyor. Londra’dan altığı ve uzun zamandır yenilemek için uğraştığı orta çağdan kalma saray yavrusu evini 1 milyon 500 bin sterline satan Brook, şimdilerde İtalya’daki zeytinyağı çiftliğinde yaşamaya hazırlanıyor.

Kelly Brook Jeremy Parisi ile evliliğinin hayatını kolaylaştırdığını, İtalyanca öğrenmeye başladığını ve yeni hayatının doğanın içinde, sade ve huzur dolu olacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söylüyor.

yeni-proje-20.jpg

MESLEĞİNDEN UZAK KALAMIYOR

Evliliğin ardından oyunculuğu bırakan, oynayacağı rollerin evli bir insan olarak onu tuhaf duruma düşürmesinden çekindiğini söyleyen Brook, yine de mesleğinden tamamen uzak kalamadı.

yeni-proje-21.jpg

İngiltere’nin en çok izlenen kanallarından ITV için bir TV programı hazırlayan Brook, bir reality Show olacak programda çiftçilik yeteneklerini konuşturacak ve topladığı zeytinler ile zeytinyağı ürettiği çiftliğindeki yaşamından kesitler sunacak.

yeni-proje-19.jpg

“HAYATIMIZI ÇOK SADELEŞTİRDİK”

Londra’daki hayatlarından sonra İtalya’ya Jeremy Parisi’nin köyüne yerleşen Kelly Brook “Jeremy ve ben artık evli olduğumuz için hayatımızı çok sadeleştirdik” diyerek, evinin çok minimal olduğunu, eşinin de yalnızca spor yapabileceği bir alanla yetinerek mutlu olduğunu ifade ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN