Nuri Alço'nun sağlık durumunda son gelişme: Kalp pili takılması için Hacettepe'ye sevk edildi

Nuri Alço'nun sağlık durumunda son gelişme: Kalp pili takılması için Hacettepe'ye sevk edildi

Eskişehir'deki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında yeni gelişme yaşandı. Günlerce yoğun bakımda kalan Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını söyledi.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir'deki evinde fenalaşınca yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı.

9083730.jpg

İlk tetkiklerinde kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilen Alço, tedbir amaçlı yoğun bakım servisine alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın temaslarının ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Alço'nun Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edildi.

nuri-alco-4.jpg

KALP PİLİ TAKILACAK

Hayati tehlikesini atlatan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, dün akşam ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçiren eşinin kalp atım hızıyla ilgili rahatsızlığına yönelik kalp pili takılacağını açıkladı.

nuri-alco.jpg

Burcu Alço, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri’m." diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN