Jennifer Lopez'in konser turu ilgi görmüyor: Bilet satamadı

Jennifer Lopez'in konser turu ilgi görmüyor: Bilet satamadı

Yeni albümü "This Is Me… Now"dan beklediği ilgiyi göremeyen Jennifer Lopez'in, turnesinin başlamasına sayılı günler kala hala yeterince bilet satamadığı ortaya çıktı. Lopez, turun ilgi görmesi için içeriğini tamamen değiştirmişti.

Son dönemde Ben Affleck ile evliliği ve 9. stüdyo albümüyle gündemde olan şarkıcı Jennifer Lopez, turneye çıkacağını duyurdu. "This Is Me... Now the Tour" adlı turne için Amerika'da 34 konser tarihi açıklandı. Şarkıcının merakla beklenen turnesi 26 Haziran'da başlayacak.

NTV'de yer alan habere göre; geçtiğimiz ay 54 yaşındaki şarkıcının bazı konserlerinin iptal edilmesi hayranların dikkatini çekmişti. Lopez konuyla ilgili bir açıklama yapmasa da bilet satışlarının beklentinin altında kalması nedeniyle 7 konserini iptal etti.

MADONNA VE TAYLOR SWIFT'İN YOLUNDAN GİTTİ

Şarkıcı daha sonra turnesinin adını değiştirdi. Lopez'in turnesinin adı “This Is Me… Live | The Greatest Hits" oldu. Bu da şarkıcının kariyerinin en hit parçalarını seslendireceği daha geniş kapsamlı bir turne anlamına geliyor.

Ancak turnenin başlamasına sayılı günler kala birçok bilet hala satılmadı.

İddialara göre, şarkıcı daha büyük bir kitleye ulaşmak için Madonna ve Taylor Swift gibi isimlerin turnelerinden ilham aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN