Hafta içi sette, hafta sonu tarlada! Kuruluş Osman oyuncusunu gören inanamadı: Traktöre biniyor, tarla ekiyor

Hafta içi sette, hafta sonu tarlada! Kuruluş Osman oyuncusunu gören inanamadı: Traktöre biniyor, tarla ekiyor

Kuruluş Osman dizisi ile tanınan oyuncu hafta içi setlerde hafta sonu ise tarlada çalışıyor. Ünlü oyuncunun bu hallerini görenler şaşırırken kendisi mesaiye durmaksızın devam ediyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

35 yaşındaki oyuncu Samet Aksoy, her hafta çarşamba akşamları ATV’de izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisinde rol alıyor. Ünlü oyuncu hafta içi setlerde vakit geçirirken hafta sonu ise tarlada çalışıyor. Aksoy, arazilerinde biber, üzüm, erik, kiraz ve karpuz gibi ürünler yetiştiriyor.

yeni-proje-6-002.jpg

DÖNEM DİZİLERİNDEN ETKİLENDİ VE OYUNCU OLMAYA KARAR VERDİ

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çiftçilik yaptığı zamanlarda oyunculuk hayali kuran ve bu hayalin peşinden koşan Samet Aksoy, 4 sene önce bir oyunculuk ajansı tarafından seçilerek Kuruluş Osman dizisinde yardımcı oyuncu oldu. Uzun süredir yayınlanan dizide “Oğuz Alp” karakterine hayat veren Aksoy, dizilerinden etkilenerek oyuncu olma hayali ile bu işe başladı.

0x0-hafta-ici-sette-hafta-sonu-tarlada-1715275878493.jpg

FİGÜRAN OLARAK BAŞLADI

İstanbul'da gerçekleştirilen deneme çekimlerinden sonra Kuruluş Osman dizisinde figüran olarak setlerde yer almaya başladı. Bu esnada tam 4 sene boyunca istanbul ile Manisa arasında git gel yapan Aksoy, ilk 3 senesinde figüranlık yaptı. Ardından kısa konuşmaların yer aldığı sahnelerle izleyicilerin karşısına çıktı.

Oyunculuk yaparken aynı zamanda çiftçiliğe devam eden ünlü isim, ikisine beraber gösterdiği özveriden dolayı set ekibi tarafından fark edildi ve bu yıl yayınlanan bölümlerde Orhan Bey'in yardımcısı Oğuz Alp'i canlandırma görevini aldı.

yeni-proje-7-001.jpg

“5-10 SANİYE DAHİ GÖZÜKSEM ÇOK MUTLU OLUYORDUM”

Bir dönem dizisinde oyuncu olmak için büyük emekler verdiğini söyleyen Aksoy, "İlk başlarda dizide bazı sahnelerde 5-10 saniye dahi gözüktüğümde çok mutlu oluyordum. Bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım, umudumu yitirdiğim anlar da oldu ama asla vazgeçmedim. Her hafta bin kilometre yolu gidip gelmek, İstanbul'da konaklamak gerçekten fedakarlık isteyen bir şey” dedi.

yeni-proje-8.jpg

Figüranlıktan sonra daha iyisi için kendini geliştirmeye çabaladığını ifade eden oyuncu, şunları söyledi:

"Sonra diyaloglu roller başladı. Ardından bunu Oğuz Alp karakterini canlandırmam izledi. Dizide Oğuz Alp, Şehzade Orhan Bey'in yaveri rolünde. Bu karaktere hayat vermeye devam ediyorum. Hafta içi sette hafta sonu tarla ve bahçemde mesaime devam ediyorum." diye konuştu. Kendisine gösterdikleri güven ve destek nedeniyle dizi ekibine teşekkür eden Aksoy, "Buradan herkese tavsiyem hayallerinin peşinde koşması ve asla vazgeçmemesi. Ben köyünde kendi halinde bir çiftçiyken hayallerimi gerçekleştirdim. Bence herkes başarabilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN