Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Halkbank sınav duyuruları ile paylaşacak

Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Halkbank sınav duyuruları ile paylaşacak

Halkbank, 8 Ağustos’ta yaptığı sınavla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Sınava giren adaylar, ‘Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?’ sorusunun cevabını arıyor. Konuyla ilgili Halk Bankası da sınav duyuruları sayfasından bildirimlerini yapacak.

Şartları taşıyan adayların 18 farklı merkezde 8 Ağustos 2020 tarihinde girdiği Halk Bank sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sınava girerek yarı özel, yarı devlet bankasında işe girmek isteyen adayların heyecanı gün geçtikçe artıyor. Peki Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar

HALKBANK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçlarına yapılacak itirazların en son 12 Ağustos 2020 tarihinde alınmasının arkasından sonuçların açıklanma aşamasına gelindi. Fakat Halkbank sınav sonuçları için net bir tarih paylaşmadı. Halkbank sosyal medya hesabından soruların sonuç sorularına ‘Sınav ile alakalı açıklamalardan haberdar olmak adına İnternet sitesinden duyurular bölümünü takip edebilirsiniz.’ ifadelerini paylaştı.

Halkbank, 18 farklı merkezde 8 Ağustos 2020 tarihinde yaptığı sınavlarla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alacak. Söz konusu sınavdan 60 ve üstü puan alanlar, en yüksek puandan başlanarak sıralamaya tabi tutulup değerlendirmeye alınacak.

Yapılacak alım için her kentin ihtiyacının 4 katı kadar aday mülakata çağrılacak. Halkbank sınav sonuçları https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesinden adaylarla paylaşacak.

PERSONELLER HANGİ İLLERDE İSTİHDAM EDİLECEK

Halkbank personel alımı kapsamında göreve başlayacak personeller; Afyonkarahisar, Adana, Amasya, Aksaray, Aydın, Ankara, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale, Burdur, Çorum, Çankırı, Eskişehir, Denizli, Gümüşhane, Giresun, İstanbul, Isparta, Karaman, İzmir, Kırklareli, Kayseri, Kocaeli, Kırşehir, Kütahya, Konya, Mersin, Manisa, Nevşehir, Muğla, Ordu, Niğde, Rize, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Tekirdağ, Sinop, Trabzon, Tokat, Yozgat, Yalova illerinde istihdam edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN