Teleferik faciasında Söke'ye acı haber: Eşi ve çocukları da yaralandı

Teleferik faciasında Söke'ye acı haber: Eşi ve çocukları da yaralandı

Antalya'da 1 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasında ölen kişinin Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan avukat Memiş Enes Gümüş (54) olduğu ortaya çıktı. Kazada Gümüş'ün eşi ve iki çocuğunun da yaralandığı öğrenildi. Gümüş'ün akrabası Selim Sarıaslan, kuzeninin bayram tatili için Antalya'daki akrabalarının yanına gittiklerini söyledi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik Tesisi'nde facia yaşandı. Teleferik hattını tutan demir direklerden biri dün saat 18.00 sıralarında yerinden koparak kabinlerden birine çarptı. Kabinin içinde bulunan 8 kişi kabinin tabanının kopması sonucu metrelerce yükseklikten düştü.

9048640-001.jpg

Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Asılı kalan kabinlerde bulunan vatandaşları kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

ÖLEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybeden kişinin Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Bağarası Mahallesi’nde oturan avukat Mehmet Enes Gümüş (54) olduğu tespit edildi.

9050075.jpg

Gümüş'ün aynı kazada, Bağarası Hürriyet Ortaokulu’nda öğretmenlik yapan eşi Kezban Gümüş ile çocukları Lütfullah (17) ve Fatih Gümüş’ün de (14) yaralandığı öğrenildi.

'BAYRAM TATİLİ İÇİN ANTALYA'YA GİTTİLER'

Gümüş'ün akrabası Selim Sarıaslan, kuzeninin ailesiyle Söke'de yaşadığını ve avukatlık yaptığını söyledi.

Sarıaslan, "Memiş, halamın oğlu. Bayram tatili için Antalya'daki akrabalarının yanına gittiler. Tatil yaptıkları sırada teleferiğe binmişler. Maalesef kazada halamın oğlunu kaybettik. Eşi ile çocukları hastanede. Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik." diye konuştu.

Sarıaslan, cenazenin Bağarası Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedileceğini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN