Tanımadığı kişiyi komando bıçağıyla öldürdü! Alkollü olduğu için cezalandırdım

Büyükçekmece'de sokakta yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yıldıray Koç'un (50) hiç tanımadığı biri tarafından komando bıçağıyla öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlı Azad M. (20) ifadesinde, "Yolda alkollü olduğu için sendeleyerek güçlükle yürüyen bir kişi gördüm. Bu durumda olduğu için ona sinirlendim. Karanlık bir sokağa girdiğinde arkasından yaklaşıp onu bıçaklayarak cezalandırdım." dedi.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Ulus Mahallesi'nde 27 Nisan'da saat 21.00 sıralarında sokakta ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yıldıray Koç'un (50) ölümünün arkasından kan donduran cinayet çıktı.

9174037.jpg

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada Yıldıray Koç'un kardeşi Y.K.'nin ifadesinde, "Yıldıray, beni arayarak çok kötü olduğunu hemen yanına gitmemi istedi. Hemen yanına gittiğimde onu sokakta ağır yaralı halde bulduk. Hastaneye kaldırdık, ancak kurtulamadı. Eşinden bir süre önce ayrılmıştı. Ara sıra alkol alırdı." dediği öğrenildi.

9174030.jpg

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI ORTAYA ÇIKARDI

Polisin olay yerini gösteren güvenlik kamerası incelemelerinde, yolda sendeleyerek yürüyen Koç'un peşinden bir şüphelinin sokağa girdi ve bir süre sonra sonra koşarak uzaklaştığı görüldü.

9174031.jpg

Şüphelinin üzerinde siyah kapüşonlu polar, siyah eşofman ve beyaz ayakkabı olduğu saptandı. Ekipler, görüntülerin izini sürerek şüphelinin kimliğini ve adresini tespit etti.

9174032.jpg

'ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN BIÇAKLAYARAK CEZALANDIRDIM'

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan bir gün sonra düzenlenen operasyonla şüpheliyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorguya alınan şüpheli, suçunu itiraf etti.

Şüpheli Aza M.'nin (20) ifadesi kan dondurdu. Yıldıray Koç'u tanımadığını ve alkollü olduğu için cezalandırmak amacıyla bıçakladığını söyleyen Azad M. şu ifadeleri kullandı:

9174036.jpg

"Yolda alkollü olduğu için sendeleyerek güçlükle yürüyen bir kişi gördüm. Daha önceden hiç tanımıyorum. Bir süre onu takip ettim. Bu durumda olduğu için ona sinirlendim. Karanlık bir sokağa girdiğinde arkasından yaklaşarak onu bıçaklayarak cezalandırdım. Sonrasında oradan hemen kaçtım. Amacım öldürmek değildi yaralamaktı."

9174033.jpg

TUTUKLANDI

Ekipler, olayda kullanılan komando bıçağı ve şüphelinin olay günü giydiği kıyafetleri Azad M.'nin gösterdiği yerde ele geçirdi. Azad M., emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN