İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı

İYİ Parti’den geçen yıl istifa eden Bahadır Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Bahadır Erdem'in Özgür Özel ile dün CHP binasında görüştüğü belirtilmişti. Erdem’in rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı. Rozet töreni sırasında konuşan Özel, “CHP’ye çok önemli katkılar yapacak olan yakın mesai arkadaşımız olan Bahadır Erdem, babaevine katıldı” ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında partiye yeni katılan gençlere rozet taktı. Özel, geçen yıl İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem'in CHP'ye katıldığını açıkladı. Özel, kürsüye davet ettiği Erdem'e rozetini taktı.

CHP lideri, "CHP’ye çok önemli katkılar yapacak olan yakın mesai arkadaşımız olan Bahadır Erdem, babaevine katıldı" diye konuştu.

Bahadır Erdem ise "Benim ve ailem için çok önemli günde sayın genel başkanımıza benim hakkımda söylediği sözler için teşekkür ederim. Onur duydum. Türkiye'de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için, eşitlik ve kadın hakları için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN