Oynayarak para dağıttı! 'Delirdin mi?' diyenlere aldırış etmedi

Denizli’de yaşayan Halil isimli vatandaş, birkaç dakikada 5 bin TL ve 100 doları oynayarak etrafındaki kalabalığa dağıttı. 'Delirdin mi?' diyenlere aldırış etmeden para dağıtan vatandaşı görenler gözlerine inanamadı.

Olay Denizli Merkezefendi ilçesinde yaşandı. Arkadaşı ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda giden vatandaş, sokak sanatçısının çaldığı oyun havalarını duyunca bir anda oynamaya başladı.

Yırtık pantolonuyla dikkat çeken, emekli olduğu öğrenilen ve soyadını söylemeyen Halil isimli vatandaş, cebinden çıkardığı 5 bin lirayı önce çocuklara, sonra etrafında toplanan kalabalığa dağıttı. Çalan “Bas Bas Paraları Leyla’ya”, “Çekirge” ve “Topal” gibi oyun havalarının coşkusuna kapılan Halil isimli vatandaş, 100 ve 200’lük banknotlar bitince cebinden çıkan 100 doları da karşıdaki sarrafa gidip bozdurdu. Parka geri dönen Halil, yaklaşık 3 bin 200 TL’yi de oyun havası eşliğinde dağıttı.

“Delirdin mi?” diyerek kendisine engel olmaya çalışan arkadaşına da aldırmayan Halil isimli vatandaş, hem oynayıp hem de etrafında toplanan kalabalığa para dağıtmaya devam etti. Kısa süre içerisinde 8 bin 200 lirayı dağıtan vatandaş daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN