Muş Van Hakkari Urfa Siirt Erzurum Bitlisliler felaket kapıda! Araçlara saklanıyor, gördüğünüz yerde kaçın

Muş Van Hakkari Urfa Siirt Erzurum Bitlisliler felaket kapıda! Araçlara saklanıyor, gördüğünüz yerde kaçın

Yılanlar evlerden sonra şimdi de arabalarda görülmeye başladı. Ağrı, Van, Hakkari, Şanlıurfa, Siirt, Bitlis, Muş ve Erzurum’da yaşayanlar adeta diken üstünde. Uzmanlar o illerde yaşayanları tek tek uyardı. Bu yılanlar soktuğunda ölümle burun buruna görebilirsiniz

Ağrı, Van, Hakkari, Şanlıurfa, Siirt, Bitlis, Muş ve Erzurum gibi illerde yaşayan vatandaşlar, yılanların evlerden sonra arabalarda da görülmeye başladığı konusunda uyarıldı. Son olarak Ağrı’da bir araç sahibi, aracına binmek istediği sırada bir yılanla karşılaştı. Yılan, aracın içine gizlendi ve olayın bildirilmesi üzerine ekipler harekete geçti.

img-3899.jpeg

EVLERDEN SONRA ŞİMDİ DE ARAÇLARDA GÖRÜLMEYE BAŞLANDI

Olay yerine gelen ekipler, aracın üzerinde çalışmalara başladı. Yılanın araç içinde görünüp kaybolması nedeniyle uzun uğraşlar verildi. Ancak ekipler, sonunda yılanı aracın içinden çıkarmayı başardı.

img-3900.jpeg

HEMEN ARABALARINIZI KONTROL EDİN

Bu gelişmelerle birlikte vatandaşlar, yılanların arabalara girebileceği konusunda dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıldı. Yetkililer, yılanların doğal yaşam alanlarına müdahale edilmemesi ve mümkünse uzman ekiplerden yardım alınması gerektiğini vurguladı.

Yılanların evlerden sonra arabalara da girebilmesi, vatandaşların günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri beklenmedik durumlar arasında yer alıyor. Bu nedenle, araçlarını kullanmadan önce araç içini kontrol etmek ve yılan gibi zararlı canlılarla karşılaşma ihtimaline karşı tedbirli olmak önem taşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN