Meteoroloji bölge bölge uyardı: Cuma gününden itibaren geri geliyor!

Meteoroloji bölge bölge uyardı: Cuma gününden itibaren geri geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Mayıs Çarşamba günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Cuma gününden itibaren ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış yeniden yurda dönecek. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Son değerlendirmelere göre bugün ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Cuma gününden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış yurt genelinde etkili olacak. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının batı bölgelerden başlayarak artacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

8 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-copy.jpg

9 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ

2-copy.jpg

10 MAYIS CUMA GÜNÜ

3-copy.jpg

11 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ

4-copy.jpg

12 MAYIS PAZAR GÜNÜ

5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN