MEB öğrencilere müjdeyi duyurdu! 81 il için önemli karar: Okullar bir hafta erken...

MEB öğrencilere müjdeyi duyurdu! 81 il için önemli karar: Okullar bir hafta erken...

Yaz tatiline sayılı günler kala Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir açıklama geldi. Tüm Türkiye’deki okulları yakından ilgilendiren bu karar öğrencileri sevindirecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz günlerde okullarda değişen müfredat programına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, bu açıklamaların yanı sıra eğitim ve öğretim programında bu yıl uygulanacak olan bir konuya daha açıklık getirdi. 81 ildeki okulların tamamında eğitim süreci bir hafta erken kapanacak ve son hafta etkinliklere ayrılacak.

yeni-proje-1-001.jpg

DERSLER 1 HAFTA ÖNCE BİTECEK

Aileler yaz tatili programını düzenlerken okulun kapanma tarihine göre tatil planlarını yapıyor. Bu kapsamda okulların kapanacağı tarih önem teşkil ediyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise Konuya ilişkin yaptığı açıklamada okullarda görülen derslerin planlanandan bir hafta önce biteceğini açıkladı. Bu doğrultuda okulların son haftası ders işlenmeyecek bunun yerine etkinlik programları düzenlenecek.

Ülke genelindeki tüm okulları yakından ilgilendiren yeni uygulama doğrultusunda okullar kapanmayacak lakin dersler sona erecek. Çocuklar okulun son haftasında sadece Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen müfredata göre etkinlikler yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN