Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı, Emine Bulut'un katili Fedai Baran'ı 'kahraman' ilan etti

Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı, Emine Bulut'un katili Fedai Baran'ı 'kahraman' ilan etti

Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, eski eşi Emine Bulut'u boğazından keserek katleden Fedai Baran'ı "kahraman" olarak nitelendirip tebrik etti.

Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'u vahşice katleden eski eşi Fedai Baran için "kahraman" ifadesini kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özen, "Aslan parçası, meydanda karıyı boğazlamış. Yüreğim buz gibi oldu. Biz bu kahraman kadar olamadık. Benim yetişkin kızım anasının genç sevgilisinin yanında hangi babanın buna ciğeri dayanır diyen yok. Gerçek katil Ömer Uğur Gençcan ve onu oraya atayan AKP'liler ve birgün mutlaka yargılanacaklar" dedi.

YARGITAY DAİRE BAŞKANINI HEDEF ALDI

Özen' in katil diye nitelendirdiği Ömer Uğur Gençcan'ın ise boşanma davalarına bakan Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi Başkanı olduğu öğrenildi.

19-08/24/kkkk.JPG

BU İLK DEĞİL

Skandal ifadeleriyle tanınan Muhammet Özen, daha önce bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada "Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum" şeklinde konuşmuş, Özen söz konusu açıklamaları nedeniyle 'tahrik ve suçluyu övme' suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmıştı.

İKİ YILA KADAR HAPİS CEZASI VERİLMELİ

Türk Ceza Kanunu'na göre işlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılıyor. Bu maddeyi hatırlatan Avukat Bedia Teymur, Muhammet Özen hakkında soruşturma açılması gerektiğini vurguladı.

CHP'DEN DAVA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Boşanmış Mağdur Babalar Derneği Genel Başkanı Muhammet Özen'in eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un katilini öven sosyal medya paylaşımı yaptığını ifade ederek, "Katile aslan parçası ve kahraman diyen, kadın cinayetlerini meşrulaştıran ve azmettiren bu kişinin bir an önce adalet karşında en ağır cezayı alması gerekiyor" diyerek, Özen hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN