Kayıp 2 kuzenden 3 gündür haber alınamıyor!

Kayıp 2 kuzenden 3 gündür haber alınamıyor!

Adıyaman’da, biri 14 diğeri 16 yaşında olan iki kuzenden 3 gündür haber alınamıyor. Polis ekipleri kayıp iki kuzenin bulunması için çalışma başlattı. Aileler, çocuklarının yerini bilenlerin ya da görenlerin durumu polis ekiplerine bildirmesini istedi

Adıyaman’da Şahabettin ve Ayten Yoldaş çiftinin 3 çocuğundan biri olan 15 yaşındaki Taha Yoldaş K-2 konteyner kentten, Muhittin ve Ayşe Demir çiftinin 4 çocuğundan biri olan 16 yaşındaki Salih Demir de K-19 konteyner kentten 3 gün ayrıldı.

Kimseye herhangi bir şey söylemeyen iki kuzenden bir daha haber alınamadı. Çocuklarının hayatlarından endişe eden aileler durumu emniyete bildirdi. Polis ekipleri kayıp iki kuzenin bulunması için çalışma başlattı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN