İstanbul’dan girip tüm Marmara’ya sıçrayacak! Günlerce aralıksız sürecek… Yalova Kocaeli Sakarya Çanakkale ve…

İstanbul’dan girip tüm Marmara’ya sıçrayacak! Günlerce aralıksız sürecek… Yalova Kocaeli Sakarya Çanakkale ve…

Marmara Bölgesi için sevindiren haber verildi. Sakarya, Yalova, İstambul ve Kocaeli’i sağanak yağış vuracak. Cuma günü başlayacak olan yağmur günlerce sürebilir. Meteoroloji o illerde yaşayanlar için uyarı yaptı. Özellikle ev kadınları çamaşırlarınızı hemen halledin…

Yaşanan kurak günlerden dolayı vatandaşların yanı sıra barajların doluluk seviyesi yüzde 30’a kadar düşmüştü. Marmara Bölgesi için sevinçli haber geldi. Meteorolojik bilgilere göre günlerce yağmur yağacak. Cuma gecesi başlayacak olan yağmur için uyarılar da verildi. İstanbul’dan tüm Marmara’ya sıçrayacak…

CUMA GECESİ BASTIRACAK…

Hava Forum’un aktardığı son bilgilere göre, perşembe gece saatlerinden itibaren İstanbul ve çevresinde yağmur bekleniyor. Yağışın cuma sabahı etkisini artırması planlanıyor.

img-4465-001.jpeg

MARMARA İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI GELDİ

Hava Forum, barajlarla ilgili de olumlu bir bilgi paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu gece ve cuma sabahı arasında, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinde yağmur bekliyoruz. İstanbul’da yağmurun daha çok Ömerli Barajı bölgesine düşmesi bekleniyor. Bu bizim için önemli olan, takipteyiz. Miktarı değil, her bir damlası bile önemli…”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN