İstanbul'da bu 13 mahallede oturanlar dikkat! Bir an önce oradan taşının: Prof. Dr. Ercan nokta vererek uyardı

İstanbul'da bu 13 mahallede oturanlar dikkat! Bir an önce oradan taşının: Prof. Dr. Ercan nokta vererek uyardı

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Türkiye için endişeye neden olmaya devam ediyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili yeni bir uyarıda bulundu! Prof. Dr. Ercan nokta vererek 13 mahalleyi saydı. İstanbul’da bu 13 mahallede oturanlar dikkat...

İstanbul'da yaşayanlar için kritik bir uyarı geldi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili olarak dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Ercan, İstanbul'un belirli mahallelerinde yaşayanların aceleyle taşınmaları gerektiğini vurguladı.

13 MAHALLEYE DİKKAT

Prof. Dr. Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'un en riskli yer kayma alanlarının hangi mahallelerde olduğunu belirtti. Bu mahalleler arasında BEYLIKDÜZÜ (Yakuplu, Angurya Çiftliği, Fener, Dalyan, Pınarkent), BÜYÜKÇEKMECE (Deve Bağırtan, Tüyap altı), ESENYURT (Haramidere, Turan), ve KÜÇÜKÇEKMECE (Kanarya, Cennet) bulunuyor.

Ercan, söz konusu bölgelerin bilimsel veriler göz ardı edilerek plansız ve kontrolsüz bir şekilde yapılaştırıldığını dile getirdi. Bu durumun deprem anında riskleri artırdığını ve insanların hayatını tehlikeye attığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN