Hayatı tepetaklak olacak 4 burç! Ağustos’tan ağır hasarlı çıkacaklar

Hayatı tepetaklak olacak 4 burç! Ağustos’tan ağır hasarlı çıkacaklar

Günlük burç yorumları merakla takip ediliyor. Astrologlar tarafından özenle kaleme alınan burç yorumlarına bir yenisi daha eklendi. Ağustos ayı bu burçlara zülüm olacak! Astrolog Özlem Recep 16 Ağustos 2023 günlük burçları kaleme aldı. Bu burçların hayatı tepetaklak olacak. Peki 16 Ağustos 2023 Perşembe günlük burçlarda neler var? İşte hayatı tepetaklak olacak 4 burç...

Astrologlar tarafından hazırlanan burç yorumları yakından takip ediliyor. Ağustos ayı ile birlikte burç yorumları merak konusu olurken 16 Ağustos 2023 günlük burç yorumları belli oldu. Bu burçlar Ağustos’tan ağır hasarlı çıkacaklar. Astrolog Özlem Recep 16 Ağustos 2023 Perşembe günlük burç yorumlarını kaleme aldı. Hayatı tepetaklak olacak 4 burç belli oldu. Ağustos ayı onlara zülüm olacak. İşte 16 Ağustos 2023 günlük burç yorumları...

gfgfgf-2023-08-16t230647-443.jpg

ÜNLÜ ASTROLOG PAYLAŞTI: HAYATI TEPETAKLAK OLACAK 4 BURÇ!

KOÇ BURCU

Ailenizin sağlık sıkıntıları olabilir, yanlarında olmanızı isteyebilirler. Hırsızlıklara çok dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızla ilgili hakkınıza girilen enerjiler varsa sizi içsel anlamda huzursuz hissettirebilir ve kendinizi izole edebilirsiniz. Uyku ve antidepresan ilaç kullanımlarınız bulunuyorsa temkinli olmalısınız. Aynı zamanda kronik rahatsızlıklarınız bulunuyorsa tetiklenebilir, dikkat.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa burçları, gün içerisinde en yakınlarınıza lütfen güvenmeyiniz. Sırlarınızı yaymak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Trafikte oldukça dikkatli olunuz ve hız yapmamaya özen gösteriniz. Kardeşleriniz ve en yakınlarınızla aranızda küslükler oluşabilir, dikkat. Eski sevgiliniz bu dönem sizi ararsa bilin ki arka planda gizli bilmediğiniz enerjiler hakim.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler burçları, maddi konularla ilgili adımlarınızda temkinli olmalı, paranızı riske etmemelisiniz. Çalışma hayatınız ve yeni projeleriniz gündeminizde olabilir. En yakınlarının size anlatacakları bulunuyor, duyduklarınız karşısında sinirlerinize hakim olmalısınız.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç burçları, sağlığınızı önemsemelisiniz. Önemli ameliyat ya da operasyon atlatacaksanız bu tarihler arasını seçebilirsiniz. Maddi konuları riske atmamalısınız.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan burçları, gizli düşmanlara, hakkınızda konuşulanlara ve planlananlara karşı dikkatli olmalısınız. Enerjisel anlamda da negatif enerjilere açık olduğunuz bu süreç içerisinde kendinizi korumaya almalısınız. Hayatınızda size meydan okuyan rakipleriniz bulunuyorsa kapalı alanlarda çok bulunmamaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak burçları arkadaş ortamlarınızdaki bazı kişilerin gizli niyetleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Gerekirse bu dönem içerisinde kendi kabuğunuza çekilin. Kalabalıklar arasında olmaktansa yalnız kalmak daha az zarar verici olabilir. Eski beraberliğinizdeki kişinin size olan takıntılı davranışları da ruhunuzu bu süreç içerisinde yorabilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi burçları, 16 Ağustos tarihleri arasında Ay karanlık fazda olacak. Kariyer hayatınızı etkileyecek olan bu süreç içerisinde riskli atılımlar yapmamaya özen göstermeniz gerektiğinin altı çiziliyor. Babanız ve babanızın tarafından olan aile büyüklerinizin rahatsızlığı da gündeminizde olabilir.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep burçları, hayatınızdaki kişinin ailesinin size karşı niyetlerine karşı dikkatli olmalısınız. Bu süreç içerisinde onların da sağlık ve maddi anlamda problemleri olabilir. Özellikle kariyer hayatınız adına riskli atılımlardan uzak dururken süreçlerin hukuki anlamda ilerlemesine karşı dikkat etmelisiniz.

gfgfgf-2023-08-16t230633-180.jpg

YAY BURCU

Sevgili Yay burçları, maddi konularla ilgili özellikle borçlarınıza karşı dikkatli olmalısınız. Psikolojik anlamda kendinizi anlamlandıracağınız bir dönemden geçerken, cinsel anlamda yaşayacağınız deneyimler gizli saklı ilişkiler gün yüzünde olabilir.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak burçları, ilişkileriniz etkileniyor olacak. Hayatınızdaki kişinin karanlık yanları ya da uyuşamadığınız enerjilerin içerisinden geçerken, açık düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız.

KOVA BURCU

Sevgili Kova burçları, iş hayatınızda çalışma ve takım arkadaşlarınıza karşı temkinli olmalısınız. Arkanızdan kuyu kazacakları bazı enerjiler bulunuyor. Bu süreç içerisinde başlayacağınız yeni projeler olursa küçülerek devam eder ve bitişe uğrayabilir aman dikkat.

BALIK BURCU

Sevgili Balık burçları, bu süreç içerisinde sadece aşk ve ilişkiler değil, paranızı spekülatif anlamdaki yatırım kaynaklarında zarar görmesi ve çocuklarınızın sağlık sıkıntıları da gündemde olabilir. Ay'ın karanlıkta olacağı bu süreç içerisinde hayatınıza yeni biri gelirse aman dikkat kabul etmeyin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN