Fatih portakal eski kanalına geri döndü! Bunu kimse beklemiyordu

Fatih portakal eski kanalına geri döndü! Bunu kimse beklemiyordu

FOX TV'den emekli olduktan sonra YouTube'da videolar çekmeye başlayan ünlü gazeteci Fatih Portakal, uzun bir sürenin ardından Sözcü TV ile tekrardan ekranlara dönüş yapmıştı. Sunuculuğa ara veren Portakal'ın tekrardan sunuculuğa devam edeceği merak konusu olurken, gelen son dakika haberi herkesi şoke etti. Fatih portakal eski kanalına geri döndü! Bunu kimse beklemiyordu. İşte Fatih Portakal'ın anlaştığı yeni kanalı...

Kendine has çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü gazeteci Fatih Portakal'dan flaş paylaşım. Uzun süredir FOX TV ekranlarında sunuculuk yapan Portakal, emekli olmuş ve kendini YouTube atmıştı. Emekliliğin tadını çıkartan Portakal, Sözcü TV ile anlaşarak tekrardan ekranlara geri dönmüştü. Burada da sunuculuğa kısa bir ara veren Fatih Portakal'dan bomba bir paylaşım geldi. "Yeni sözleşme yeni imza, neresi" diyen Portakal, dev kanalla anlaştı. Bunu kimse beklemiyordu. Fatih portakal eski kanalına geri döndü!

FATİH PORTAKAL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Uzun süredir mesleğe ara veren ünlü haber sunucusu Fatih Portakal sosyal medya hesabından bomba bir paylaşıma imza attı. Sözcü TV Ana Haber sunuculuğuna ara veren Portakal, ekranlara geri dönme kararı aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ekranlara geri döneceğinin müjdesini veren Portakal, "Haberim var Yeni sözleşme yine imza. Neresi mi?" sorusuyla herkesi heyecanlandırdı.

gfgfgf-2023-08-11t121835-034.jpg

KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU... ESKİ KANALINA GERİ DÖNÜYOR!

Ünlü sunucu Fatih Portakal'ın bu mesajı sonrası 'Fatih Portakal hangi kanalla anlaştı?' sorusu merak konusu oldu. Gelen bilgilere göre, Portakal yeni dönemde yeniden Sözcü TV ekranlarında olacak. Portakal Sözcü TV'nin ana haberini sunmaya devam edecek.

gfgfgf-2023-08-11t121907-984.jpg

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU?

Daha öncede sunuculuğa ara veren Fatih Portakal, Sözcü TV ile anlaşarak ekranlara dönüş yapmıştı. Burada 3 ay boyunca ana haberleri sunan Portakal, tekrardan ara verdiğini belirterek şu mesajı paylaşmıştı:

"Bana müsaade... Evet benim bugün sezon içindeki son yayınım. 20 Mart'ta ilk merhabamı demiştim size... Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim. He sonrasında sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum. Ama ben haber sunmaktan keyif alıyorum. Bu çekirdek ekiple harika bir 3 ay geçirdim. İlk defa birbirimizi tanıdık ama epey alıştık. Kişilikleri, profesyonellikleri ve dostlukları için çok teşekkür ediyorum. 90 gün içinde bir başarı ortaya koyduysak bunun sebebi ekip ruhuna sahip olmak. Her birinize çok teşekkür ediyorum sağ olunuz, var olunuz. Özleyeceğim bu insanları."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN