Eyüpsultan’da lisede dehşet: Okuldan atılan öğrenci müdüre kurşun yağdırdı

Eyüpsultan’da lisede dehşet: Okuldan atılan öğrenci müdüre kurşun yağdırdı

İstanbul Eyüpsultan'da liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahlı saldırı düzenleyen yabancı uyruklu öğrenci, adeta bir film sahnesini aratıyor. Saldırıda ağır yaralanan Oktugan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan saldırgan öğrenci ise yakalandı.

İstanbul Eyüpsultan'da Irak asıllı olduğu öne sürülen Y.K. adlı öğrenci, 5 ay önce okuldan atılmasının intikamını almak için okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahlı saldırı düzenledi. Öğretmenleri ile sorun yaşadığı gerekçesiyle okuldan atılan Y.K., 5 ay sonra liseye gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan’ın odasına girdi.

Saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda yanında getirdiği silahı belinden çıkararak okul müdürünü hedef alan Y.K., 5 el ateş ederek İbrahim Oktugan’ı ağır şekilde yaraladı. Y.K. daha sonra ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Silah seslerini duyan öğrenci ve öğretmenler panik halinde sınıflarından dışarı çıktı. Odaya gelen öğretmenler, okul müdürünü kanlar içinde yerde gördü ve polis ekiplerine haber verdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan Oktugan yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

KAÇAN ÖĞRENCİ YAKALANDI

Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra kaçan Y.K.'yı yakaladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, 4 öğrenci ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN