Evleri istila başladı! Acil önlem diyen bu yöntemi deniyor! Kapıya dayanmadan hemen önlem alın

Evleri istila başladı! Acil önlem diyen bu yöntemi deniyor! Kapıya dayanmadan hemen önlem alın

Havalar ısındı büyük istila adım adım yaklaştı. Kapıya dayanmadan acil önlem almak isteyen bu yöntemi deniyor. Haşerelerden kurtulmanın en basit ve etkili yöntemi bulundu. Hemen bu yöntemi uygulayın.

Kırkayak ve kulağakaçan gibi böcek türleri havaların ısınması ile birlikte evlerde görünmeye başladı. Evlerde ortaya çıkmasının pek çok farklı nedeni bulunurken bunlardan kurtulmanın yöntemi de belli oldu. Deneyen pişman olmayacak.

BÖCEK İSTİLASINDAN NASIL KURTULUNUR?

Kulağakaçan ya da kırkayak gibi böcek türlerinin eve gelmesinin en büyük nedenlerinden biri de nemli ortamlar oluyor. Çatlak ve sızıntı gibi deliklerden içeriye giren küçük ajanlar evlerde rahatsızlık veriyor. Bu böceklerden kurtulmak için uygulayabileceğiniz çok basit bir yöntem yer alıyor.

bocek-evde.jpg

Kırkayaktan kurtulmak için nane ve nane gibi keskin kokulara sahip yağlardan yararlanabilirsiniz. Böcekleri gördüğünüz yere bu yağları püskürterek onları uzaklaştırmak kolay olacak.

Ilık su ve birkaç damla bulaşık deterjanı ile birlikte böcek savar yapmak da çok basit oluyor. Ilık suyun içerisine birkaç damla bulaşık deterjanı ekleyerek karıştırıp böcek gördüğünüz yere püskürtebilirsiniz.

Böceklerden kurtulmak için profesyonel ilaçlama yöntemlerinden de yararlanabilirsiniz. Ancak bunu kendiniz değil bir uzman eşliğinde yapmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN