Dergi binasında dehşet: 2 kadın bıçaklandı

Dergi binasında dehşet: 2 kadın bıçaklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki bir derginin binasında Betül A., aralarında tartışma çıkan iki kadını bıçakla yaraladı. Şüpheli gözaltına alınırken yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Dehşet anları Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi Abidinpaşa Caddesi'ndeki Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'nin 3’üncü katında yaşandı.

İddiaya göre; dergi binasına giren Betül A. (24), buradaki Sevda S. ve Hatice K. ile tartışmaya başladı.

İKİ KİŞİYİ BIÇAKLADI

Çıkan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Betül A., bıçakla saldırarak Sevda S.’yi kasığından, Hatice K’yı ise kalçasından yaraladı.

9074652.jpg

Betül A. çevredekiler tarafından etkisiz hale getirilirken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINDA

Şüpheli kadın, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye görevinde bulunan ekipler tarafından suç aleti ile yakalanıp gözaltına alındı.

9074651.jpg

Yaralılar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN