Çırağan Sarayı piknik için kapılarını açtı! Kişi başı maliyeti dudak uçuklatıyor: Bu lüks piknikte yok yok

Çırağan Sarayı piknik için kapılarını açtı! Kişi başı maliyeti dudak uçuklatıyor: Bu lüks piknikte yok yok

Çırağan Sarayı, havaların ısınmasıyla birlikte piknik için kapılarını vatandaşlara açtı! Kişi başı maliyeti ise dudak uçuklatan cinsten! Bu lüks piknikte yok yok...

Havaların ısınmasıyla birlikte piknik tutkunları için özel bir seçenek olan lüks piknikler, İstanbul'un simgesi haline gelen Çırağan Palace Kempinski'de şaşalı bir deneyim sunuyor. Sarayın bahçesinde Boğaz manzarası eşliğinde gerçekleşen bu özel piknikler, fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Patronlar Dünyası'nın aktardığı habere göre, lüks piknik menüsünde peynir çeşitlerinden karides kokteyline, kuzu etli volavan'dan pizzaya, baklavadan meyve sepetine kadar birçok seçenek sunuluyor. Ancak, bu özel deneyimi yaşamanın maliyeti oldukça yüksek.

ÇIRAĞAN SARAYI'NDA PİKNİK YAPMANIN FİYATI 4 BİN 680 TL

ciragan-sarayi-piknik.jpg

Lüks piknik için fiyatlar, tercih edilen menü ve içecek seçimlerine göre kişi başı KDV dahil 4 bin 680 TL'den başlıyor. Ancak, bu ayrıcalıktan faydalanmak isteyenlerin en az altı kişi olmaları gerekiyor. Sarayın bahçesinde lüks piknik keyfi yapmak isteyenler, önceden rezervasyon yaptırmaları ve altı kişilik bir grupla gelmeleri gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN