Bir Seçil Erzan vakası daha! Paralar yok oldu

Futbol dünyasının ünlü isimlerinin adının karıştığı dolandırıcılık olayı gündemdeki yerini korurken, benzer bir haber Antalya'dan geldi. Özel bir bankanın Side Şube Müdür Yardımcısı U.E.'nin hesabında olağan dışı hareketlilik tespit edilince müfettiş görevlendirildi. U.E.'in, müşterilerin hesaplarından parça parça toplam 205 milyon TL'yi tanıdığı kişilere aktardığı tespit edildi. Bu kişilerin daha sonra paraları, yeniden U.E.'in hesabına gönderdiği belirlendi. Paralar yok oldu, tutuklamalar var.

Antalya'da bir özel bankanın şubesinde, genel müdürlük uzmanları tarafından yapılan incelemeler sırasında bankanın Side Şube Müdür Yardımcısı U.E.'in hesabında olağan dışı hareketlilik tespit edilince banka müfettişleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

ddssaaaaa.jpg

205 MİLYON TL!

Müfettişlerin yaptığı inceleme ve soruşturma sonucunda U.E.'in, 2021 yılından Nisan 2024'e kadar müşterilerin hesaplarından parça parça toplam 205 milyon TL'yi tanıdığı kişilere aktardığını belirledi. Bu kişilerin daha sonra paraları, yeniden U.E.'in hesabına gönderdiği tespit edildi.

KRİPTO PARA BORSASINDA KAYBETMİŞ

Jandarma Komutanlığı JASAT Timi ekibi, şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı U.E. ve 2 banka personeli ile U.E.'in yakın arkadaşı olduğu tespit edilen 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

ssaaaaaaaa.jpg

'KRİPTO PARA VORSASINDA KAYBETTİM'

Şüphelilerden U.E. ifadesinde; 2021 yılından bu yana müşterilerin hesabından fark edilmeyecek şekilde paraları alıp, arkadaşlarına gönderdiğini, daha sonra bu paraların kendi hesabına geri geldiğini, toplanan paraları yurt dışında sanal bahis sitelerinde ve kripto para borsalarında kaybettiğini söyledi. Şüpheliler tutuklandı.

SEÇİL ERZAN OLAYI NEDİR?

Yüksek kar getirili fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan tutuklu yargılanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN